ROTTERDAM - Vrijdagmiddag 17 juni is een 24-jarige man slachtoffer geworden van een steekincident in Rotterdam-Zuid. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.


Rond 16.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekincident. Agenten die ter plaatse gingen, troffen op straat een gewonde man aan. De man vertelde dat er voordat hij werd neergestoken een ruzie was met nog onbekende verdachte(n). De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een onderzoek, getuigen verklaarden dat ze direct na het steekincident een witte volkswagen polo zagen wegrijden. Mogelijk heeft deze auto en de inzittende(n) ervan wat te maken met het steekinicdent. Verder onderzoek zal dat moeten uitwijzen. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat er voorafgaand, tijdens en na de steekpartij is gebeurd komt de politie graag in het bezit van camera-en dashcambeelden vanuit de omgeving van Blommesteynweg. Ook getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken wordt gevraagd zich te melden.