ROTTERDAM - Bij een schietincident op de Dieze in Rotterdam Oost is op 30 juli een 32-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt. De man was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is aangehouden. De politie zoekt getuigen.


Rond 23.45 uur kreeg de politie de melding binnen van het schietincident , waarbij twee personenauto’s waren weggereden. Beide auto’s werden gecontroleerd en de inzittenden van één deze auto’s werden uit hun auto gepraat. Alle vijf inzittenden werden aangehouden, inclusief het slachtoffer. Van de vier overige personen die mee naar het politiebureau moesten, zitten er nog twee vast: Rotterdammers van 19 en 25 jaar.


Getuigen en beelden welkom
De politie zoekt getuigen van het schietincident. Heeft u het schieten zien gebeuren? Of heeft u andere informatie of beelden van het incident, bijvoorbeeld van een bewakingscamera of dashcam? Geef het door aan de politie. Bel 0900-8844 of vul onderstaand tip formulier in. Wie liever anoniem blijft, belt met 0800-7000 of tipt anoniem op onderstaand tipformulier.