Rotterdam - De politie is op zoek naar de 22-jarige Aldijr Marlin. De politie verdenkt hem ervan op 3 juli geschoten te hebben op de auto, waar op dat moment de 25-jarige Gino Oliveira inzat. Oliveira overleed aan de verwondingen die hij opliep tijdens het schietincident.

Marlin is 1.76 meter, heeft zwart kroeshaar en donkerbruine ogen.

Op woensdagavond 3 juli zat Gino Oliveira op de achterbank van een Fiat Punto aan de Westkousdijk in Rotterdam-Delfshaven toen de auto onder vuur werd genomen. De bestuurder reed nog snel weg naar de Slamatstraat daar vlakbij. Gino werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later alsnog aan zijn verwondingen bezweek. De politie startte een groot onderzoek en kon al snel de route van de auto van de dader grotendeels in kaart brengen. Die werd getoond in het programma Opsporing Verzocht. Daarnaast deed de politie meerdere getuigenoproepen. Uit het onderzoek van het rechercheteam kwam de identiteit van de vermoedelijke schutter naar voren. Het gaat om de 22-jarige Aldijr Marlin 

Ziet u Aldijr Marlin? Benader hem niet zelf, maar bel de politie op 112. Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heef u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Nationale Inlichtingen, telefoon: 079-3458999  of meld anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.