ROTTERDAM - Zaterdagmorgen 13 november rond 6.15 uur troffen agenten twee mannen gewond aan op de Rochussenstraat in Rotterdam. Zij bleken op de Nieuwe Binnenweg gestoken te zijn. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.


De mannen stapten vanochtend niets vermoedend naar buiten uit een woning aan de Nieuwe Binnenweg na een feestje. Buiten staat een groepje van tenminste drie jongemannen. Er ontstaat een ruzie waarbij over een weer geduwd wordt. Als een 25-jarige jongen uit Rotterdam op de grond valt, wordt hij meerdere keren gestoken. Hij raakt hierbij zwaar gewond aan zijn rug. Een 25-jarige jongen uit Rotterdam wil zijn vriend helpen en raakt licht gewond aan zijn arm. Beide mannen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig zijn ze beiden buiten levensgevaar. De daders zijn er vandoor gegaan in de richting van de Pupillenstraat (zijweg Nieuwe Binnenweg) in Rotterdam.

Signalement:
De drie verdachten zijn donker getint.
Verdachte 1 heeft een donkere baard en droeg een donkere pet met witte accenten, een wit/zwart/grijs legerjas, een blauwe trainingsbroek en lichtkleurige schoenen.
De tweede verdacht droeg een blauwe broek, zwarte bodywarmer met daaronder een bruinkleurige onderjas. Hij had zwarte schoenen aan.
Verdachte 3 is kaal en was geheel in het donker gekleed. Hij had een zwarte trui aan met wit opschrift en droeg zwarte schoenen met witte strepen aan de zijkant.

Informatie?
De politie heeft sporen veilig gesteld en doet nu onderzoek naar beschikbare camerabeelden en spreekt met getuigen. Heeft u beschikking over relevante camerabeelden of iets gezien of gehoord dat verband zou kunnen houden met deze laffe steekpartij, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u uw informatie anoniem delen, bel dan 0800-7000.