ROTTERDAM - Een 22- en 23-jarige Rotterdammer raakten vrijdagavond 9 juni gewond bij een schietincident op de Strevelsweg in Rotterdam. Eén van de slachtoffers meldde zichzelf kort na het incident bij een ziekenhuis voor behandeling. De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met getuigen die meer weten.


Rond 23.30 uur werden er schoten gehoord op de Strevelsweg. Toegesnelde agenten troffen een tweetal mannen aan. Eén van hen, een 23-jarige Rotterdammer bleek een schampschot te hebben. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar gelukkig vielen de verwondingen mee. Agenten zetten de omgeving af voor onderzoek. Hierbij werd een huls aangetroffen. Tegelijkertijd meldde in een ziekenhuis de 22-jarige Rotterdammer zich met een schotwond. Ook bij hem vielen de verwondingen gelukkig mee en na behandeling kon hij het ziekenhuis weer verlaten. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie komt er graag achter wat zich heeft afgespeeld voorafgaand aan het incident en wie verantwoordelijk is voor het schieten. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Heeft u beelden? Laat het ons weten via onderstaande contactmogelijkheden.