ROTTERDAM - Iets voor 20.00 uur vonden twee overvallers het nodig om de medewerker van een avondwinkel op de Schieweg tegen de vlakte te slaan. Met verschillende spullen namen ze de benen richting de Gordelweg. Help mee en tip via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Vrijdagavond rond 19.55 uur kwamen er twee mannen volledig in het zwart gekleed met bivakmuts op en bewapend met een mes en een gereedschapsvoorwerp de avondwinkel binnen. Ze liepen op de kassa af waar de medewerker stond en sloegen er op los. Het slachtoffer viel en lieten ze gewond achter. Gelukkig hoefde er geen ambulance te komen. Met verschillende nog onbekende spullen renden ze de winkel uit richting de Gordelweg.

Alles op alles
De politie, die er snel was, kamde meteen de hele buurt uit. Ook het Vroesenpark werd dichtgezet. Nog steeds wordt er gezocht naar de daders. Tegelijkertijd wordt er gesproken met getuigen en zijn er camerbeelden veilig gesteld. De poltie is dringend op zoek naar getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, en die kunnen helpen om deze twee lafbekken van straat te halen. Heeft u info? Bel met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.