ROTTERDAM - Dinsdagochtend rond 04.00 uur werden twee panden aan de Beijerlandselaan beschoten. Niemand raakte gewond. Er is een onderzoek gestart. Getuigen zijn zeer welkom.


In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.00 uur kreeg de meldkamer een melding van knallen op de Beijerlandselaan. Agenten deden onderzoek in de omgeving die genoemd werd door de melder, maar vonden geen tekenen van schoten. Ook voorbijgangers konden de agenten niet verder helpen.

Dinsdagochtend rond 0900 uur bleek dat er toch een doel geraakt was. De eigenaar van een broodjeszaak stuk verderop trof kogelgaten aan in haar pui. Tijdens het forensisch onderzoek dat werd ingesteld, ontdekten agenten ook sporen van schoten in de voordeur van een portiekwoning vlakbij.

Rechercheurs zijn een onderzoek gestart. Sporen worden veilig gesteld, ze spreken met omwonenden en gaan op zoek naar camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek.

Heeft u informatie die kan helpen? Heeft u iets gezien, weet u wie betrokken is of weet u meer over de achtergrond van dit geweld? Laat het ons weten via de onderstaande manieren.