ROTTERDAM - Maandagavond 18 april heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Grote Visserijstraat. Hierbij is er één persoon gewond geraakt. Er zijn twee verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de toedracht gaat verder.

Het is iets voor zeven uur in de avond als wij melding krijgen van een vechtpartij in een woning. Als de agenten bij de woning aan komen zegt het slachtoffer, een 50 jarige man uit Rotterdam, te zijn gestoken. De mannen die hem hadden aangevallen, nadat hij ze binnen had gelaten, waren al weg uit de woning. Het slachtoffer werd uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Aanhoudingen
Even later werd er in de buurt van de Grote Visserijstraat, een 43 jarige man uit Rotterdam aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt nog verder onderzocht.
Op maandagmiddag is er een tweede verdachte aangehouden dit betreft ook een 43 jarige man uit Rotterdam en zijn rol wordt onderzocht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht en/of alle betrokkenen mogelijk onder invloed waren van verdovende middelen.