ROTTERDAM - Bureau Rijnmond is vanaf vandaag weer terug. Vanavond is de eerste uitzending na de zomerstop, met vier zaken waarbij we uw hulp weer hard nodig hebben. Elke donderdag vanaf 17.00 uur na het nieuws. Kijken dus.

Beschietingen Rotterdam-Zuid
Deze week besteden we aandacht aan de beschietingen op Rotterdam-Zuid. In de maanden juli en augustus zijn er 13 woningen beschoten. Dit moet stoppen. We staan op scherp en doen invallen waar dat nodig is. De rust moet terugkeren in de wijk en iedereen moet zich veilig voelen op straat. Er zijn inmiddels een aantal aanhoudingen, maar de zoektocht gaat door. Voor tips of informatie kunt u bellen met Team Nationale Inlichtingen: ): 088-6617734

Mishandeling Coolsingel
Rond half één op zaterdagnacht 24 juli kreeg de politie een melding vanuit een uitgaansgelegenheid op de Coolsingel. Een man zou door de beveiliging zijn opgevangen nadat hij daar zwaargewond naar binnen liep. De man vroeg om hulp en gaf aan te zijn mishandeld door twee mannen toen hij richting beurs liep. Heeft u zaterdagnacht 24 juli tussen 00.15 en 00.40 uur iets verdachts gezien of gehoord op de Coolsingel tussen metrostation Beurs en de Koopgoot?

Steekincident Jongkindstraat met beloning
Wie stak Daniël (Daans) Anches dood? In de nacht van vrijdag 23 juli op zaterdag 24 juli werd Daniel Anches na een ruzie op de Jongkindstraat in Rotterdam neergestoken. Hij overleed op straat. Ook twee andere mannen liepen bij het incident steekwonden op. Zij werden diezelfde avond aangehouden voor hun betrokkenheid bij het incident en ook nog een derde man die mogelijk een rol heeft gespeeld. Om getuigen ‘over de streep te trekken’ heeft het Openbaar Ministerie een beloning uitgeloofd die leidt naar de oplossing van deze zaak.

Beroving en mishandeling Enschede en metro Alexander
Kijk mee naar de verdachte man met fiets die bij metrostation Alexander uitstapt en wordt gezocht voor een beroving en mishandleing in Enschede. Hij staat haarscherp op de camerabeelden.

Vanavond kijken dus, vanaf 17.00 uur na het nieuws op TV Rijnmond.

Ook zijn de items te zien op www.bureaurijnmond.nl