Rotterdam - Afgelopen week hield de politie vier verdachten aan voor mishandeling en bedreiging met een vuurwapen. Het vuurwapen en de aangetroffen verdovende middelen zijn in beslag genomen.


Zaterdag 1 maart kreeg de politie een melding van mishandeling en bedreiging met vuurwapen in een woning op de Dordtselaan. Toen de politie ter plaatse kwam troffen ze niemand in de woning aan. Uit de woning ernaast werd om hulp geroepen. De agenten zijn vervolgens naar het naastgelegen pand gegaan. Daar kwamen drie mannen vrijwel meteen naar beneden. Eén van hen vertelde de politie dat hij het slachtoffer was, hij zou zijn mishandeld. Het ging om een 23 -jarige man uit Rotterdam. Alle drie de mannen werden door de politie gefouilleerd, maar bij hen werd niets aangetroffen.

Hierna heeft de politie de rest van de woning doorzocht. Op de bovenste verdieping troffen agenten een vierde man. Een verdere doorzoeking leverde een vuurwapen, enkele gestolen goederen en drugs op. De vier mannen, in de leeftijd van 21, 23, 27 en 31, zijn allen aangehouden en na verhoor weer heengezonden.

Het onderzoek of de gemeente bestuurlijke maatregelen kan nemen om de woning te sluiten, loopt nog. Het vuurwapen en de aangetroffen drugs zijn in beslag genomen. Dit geldt ook voor de gestolen goederen.