ROTTERDAM - Meerdere mensen hoorden vannacht rond 1.45 uur schoten op de Spuikreek. Er was op dit moment geen slachtoffer en ook nog geen mogelijke verdachte gevonden. Wel is er een patroon gevonden. De politie doet daarom onderzoek naar het incident en roept getuigen op om zich te melden.


Toen de politie in de nacht van zaterdag op zondag aankwam op de Spuikreek in IJsselmonde, vertelden meerdere mensen dat ze schoten hadden gehoord.
Er was alleen geen slachtoffer en ook geen verdachte gezien. De politie, die er snel was, vond ook geen hulzen of andere sporen, alleen een patroon.
De politie wil weten wat er precies is gebeurd vannacht en hoopt op meer informatie van getuigen.

Getuigen?
Heeft u camera’s hangen in of rondom uw woning, of een dashcam camera in uw auto en stond deze geparkeerd in de buurt van of aan de Spuikreek? Dan vragen wij u deze te bekijken en eventuele opvallende beelden met ons te delen. Heeft u iets gezien rond dit tijdstip of weet u meer over de toedracht van vannacht, neem dan contact met ons op via 0900-8844, via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.