ROTTERDAM - Gisteren en vandaag zijn weer twee mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de rellen op de Coolsingel afgelopen november. Het onderzoeksteam kijkt nog steeds dagelijks camerabeelden uit die met enige regelmaat gepubliceerd worden ter herkenning. De hulp van het publiek is hierbij nog steeds hard nodig.

Een 24-jarige inwoner van Bonaire heeft zich gisteren op een politiebureau in Dordrecht gemeld nadat eerder zijn beelden in een opsporingsprogramma en op social media werden getoond. Hij wordt ervan verdacht een fles naar een politiebus te hebben gegooid.


Vandaag meldde een 21-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau in Dordrecht. Hij wordt ervan verdacht voorwerpen naar politievoertuigen en ME-ers gegooid te hebben en ook hij meldde zichzelf nadat zijn beelden waren gepubliceerd.

Het onderzoek naar de rellen is nog in volle gang. Op www.politie.nl/coolsingelrellen staan nog meerdere gezochte verdachten en hier worden met regelmaat nieuwe verdachten aan toegevoegd.

Herkent u één van de verdachten of heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.