ROTTERDAM - Vrijdagavond 13 augustus is opnieuw een woning beschoten, dit maal aan de Feijenoordhaven. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Even voor 22:25 uur melden meerdere getuigen dat ze schoten hoorden. Ter plaatste bleek een ruit van een woning gesneuveld en werden een aantal hulzen op straat gevonden. Van een schutter en eventuele andere betrokkenen ontbreekt ieder spoor. Of de zaak relatie heeft met de eerdere schietincidenten in Feijenoord wordt onderzocht.

Iets gezien?
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Gebruik dan onderstaande button om uw tip door te geven. Ook eventuele camerabeelden uit de omgeving zijn welkom. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Weet jij van het bezit van een vuurwapen?
Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal 750,- euro beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt. Heeft u informatie over een vuurwapen dan kunt u bellen met het daarvoor speciale nummer: 06-33236432.