ROTTERDAM - Maandagavond 12 augustus werd een 36-jarige Bulgaar zeer ernstig gewond afgeleverd bij zijn woning aan de Rijnvoorde in Rotterdam. Hij was zwaar mishandeld, waarschijnlijk in een woning aan de Rhijnauwensingel. Zijn toestand is nog steeds zorgwekkend. Twee mannen en een vrouw zijn inmiddels aangehouden, maar we hopen nog meer informatie te krijgen over wat zich precies heeft afgespeeld.Hersenletsel


Het slachtoffer was rond 22.00 uur opgehaald door iemand voor een gesprek met zijn werkgever, met wie hij een conflict had. Rond middernacht werd hij weer bij zijn voordeur afgezet, ernstig gewond. Hij wist nog op eigen kracht naar binnen te gaan, waarna zijn vrouw de hulpdiensten waarschuwde. Hij is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Het onderzoek naar de dader of daders is direct opgestart. Het lijkt erop dat het slachtoffer die avond naar een woning aan de Rhijnauwensingel is gebracht en dat hij daar mishandeld is. Dinsdag hielden agenten een eerste verdachte aan. Donderdag volgden er nog twee. Het gaat om twee mannen (40 en 45 jaar) en een vrouw (36) uit Rotterdam aan voor betrokkenheid bij het incident. Zij worden deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Getuigen

Het onderzoek is dus in volle gang. We hopen dat er mensen zijn die hebben gezien door wie het slachtoffer rond 22.00 uur is opgehaald, naar het adres aan de Rhijnauwensingel is gebracht en door wie hij rond middernacht bij zijn eigen woning is achtergelaten.

Heeft u informatie over deze zaak, misschien camerabeelden zelfs, en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen graag van u! Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070, maar ook volledig anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u zowel uw tip als eventuele beelden uploaden.