ROTTERDAM - Bij een vechtpartij op de Blaak raakten woensdagavond een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 37-jarige man uit Capelle aan den IJssel gewond. Beiden zijn behandeld in het ziekenhuis, maar hoefden niet te blijven. De Capellenaar werd door een nog onbekende man gestoken met een mes. De politie zoekt met name deze betrokkene en spreekt graag met getuigen.

Even na 23:30 uur liep een woordenwisseling tussen een aantal mannen uit op een korte vechtpartij. Daarbij liep de 37-jarige Capellenaar een steekwond aan zijn arm op. De man die hem vermoedelijk stak met een mes, rende na de vechtpartij weg in de richting van de Willemsbrug. De 42-jarige betrokken man raakte gewond aan zijn gezicht. Op verdenking van mishandeling is hij aangehouden en zijn rol wordt verder onderzocht. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De man die de Capellenaar vermoedelijk stak met een mes is licht getint, droeg een opvallend rood shirt en een pet en koptelefoon. Hij rende in de richting van de Willemsbrug. Weet u wie dat is of heeft u andere informatie? Laat het ons weten. Laat uw tip achter of meld anoniem via 0800-7000 of op www.meldmisdaadaniem.nl.