ROTTERDAM - Afgelopen zaterdagnacht, 24 juli is er een 30-jarige man zwaar mishandeld op of nabij de Coolsingel. De man ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Rond half één in de nacht kreeg de politie een melding vanuit een uitgaansgelegenheid op de Coolsingel. Een man zou door de beveiliging zijn opgevangen nadat hij daar zwaargewond naar binnen liep. De man vroeg om hulp en gaf aan te zijn mishandeld door twee mannen. Toen de politie eenmaal ter plaatse was, kon het slachtoffer door zijn verwondingen nauwelijks meer vertellen wat er was gebeurd. De man werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Camerabeelden
Het slachtoffer is diezelfde nacht op diverse camera’s in de nabije omgeving vastgelegd. Daarop is hij voorafgaand het incident te zien. Het slachtoffer maakt ter hoogte van het Binnenwegplein een praatje met twee vrouwen. Samen lopen zij met het slachtoffer over de Lijnbaan richting de Coolsingel. Enkele ogenblikken later lopen de vrouwen zonder het slachtoffer langs de Beurstraverse richting de Hoogstraat.Bent u één van de twee vrouwen of weet u wie het zijn? Dan komt de politie graag met u in contact.

UPDATE: Inmiddels heeft de politie contact gehad met de vrouwen en wordt alle informatie verder onderzocht. Desondanks is het onderzoeksteam nog steeds op zoek naar meer getuigen of camerabeelden. Gezien het tijdstip, de locatie en de uitloop van het nachtleven is het zeer waarschijnlijk dat iemand iets heeft gezien of gehoord, maar zich niet bewust is geweest van de mishandeling.

Heeft u tips?
Heeft u zaterdagnacht 24 juli tussen 00.15 en 00.40 uur iets verdachts gezien of gehoord op de Coolsingel tussen de Beurstraverse (Koopgoot) en het Stadhuisplein? Of weet u meer over deze mishandeling, dan komt de politie graag met u in contact. Blijft u liever anoniem, dan kunt u de melding doen via Meld Misdaad Anoniem op onderstaande contactgegevens.