ROTTERDAM - Een 16-jarige Rotterdammer is woensdagavond rond 21:00 uur gewond geraakt bij een steekincident aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam. Aan het steken ging mogelijk een conflict tussen twee groepen vooraf. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Een zoekslag leverde helaas nog geen aanhouding op. De politie doet verder onderzoek.

Direct na het conflict tussen de groepen, loopt het slachtoffer door naar de Westzeedijk. Daar wordt hij door de politie aangetroffen. Hij wordt behandeld en moet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft met meerdere getuigen gesproken om een beter beeld te krijgen van wat er zich heeft afgespeeld. Op basis van die informatie heeft de politie nog een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar helaas werden er geen verdachten aangetroffen.

De politie heeft verder sporen veiliggesteld en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van dit incident, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.