ROTTERDAM - Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis gewond geraakt. Even later kon een 40-jarige Rotterdammer op de Bergselaan worden aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht.


Het is iets na vijf uur in de middag als de politie een melding krijgt van een schietincident. Als de agenten aankomen, treffen zij een man aan, hij is door meerdere kogels gewond geraakt. De man werd bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen.

Via burgernet werd er een signalement verspreid van de vermoedelijke schutter. De 40-jarige man uit Rotterdam werd kort daarna aangehouden op de Bergselaan.

Ruzie

De Forensische opsporing startte meteen een onderzoek op het plaats delict. Ook werden er getuigen gehoord die verklaarden dat er vermoedelijk voorafgaand het schietincident een ruzie zou zijn geweest tussen het slachtoffer en de verdachte. De politie gaat verder met het onderzoek.

Heeft u camerabeelden of andere informatie die u nog niet heeft gedeeld met de politie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.