ROTTERDAM - Zaterdagavond is op de Frederikdwarsstraat geschoten. Getuigen melden dat niemand gewond raakte en diverse jongeren op scooters na de schietpartij uiteen stoven. Twee mannen werden aangehouden, maar zijn even later weer vrijgelaten en worden niet langer verdacht.


Rond half zes zaterdagavond melden getuigen dat zij schoten hadden gezien en gehoord op de Frederikdwarsstraat. Zover bekend raakte niemand daarbij gewond. Agenten zochten in de omgeving naar een eventueel slachtoffer maar troffen geen gewond persoon.

De getuigen gaven aan dat meerdere jongeren op scooters na het schieten diverse richtingen op gingen. In de directe omgeving werden twee mannen aangehouden. Beiden werden kort daarna weer op vrije voeten gesteld. Zij worden niet langer verdacht.

Mogelijk ging aan de schietpartij een ruzie op de Crooswijksestraat vooraf. De politie doet onderzoek naar de toedracht en betrokkenen. Informatie en camerabeelden is daarbij zeer welkom. Heeft u informatie en/of beelden, meldt u dan alstublieft via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000.