ROTTERDAM - Je bent 86 jaar, wordt gebeld door ene ‘Frits’ van de bank en die krijgt je zover dat je je gegevens en pincode met hem deelt. Gevolg? 18.00 Euro en je vertrouwen kwijt. Frits was dus duidelijk niet van de bank. Het slachtoffer vertelt haar verhaal in Bureau Rijnmond.

Een en ander gebeurde op 11 september in Dordrecht. Een deel van het geld werd door een man gepind op de Schiedamseweg in Rotterdam. Er zijn goede beelden van hem en die worden getoond.

Nieuwenoord
Op zondag 20 september was de Nieuwenoord in Rotterdam het toneel van een schietincident. Er was en ruzie tussen twee mannen die uitliep op een korte achtervolging van de één door de ander. Op de hoek van de Nieuwenoord en de Vegelinsoord loste één van de mannen twee schoten.

Spangesekade
Enkele weken geleden werden beelden getoond van de verdachte van een schietincident op de Spangesekade in Rotterdam. De politie kan nog wel meer informatie gebruiken om deze zaak op te lossen. Vandaar dat de beelden nogmaals worden getoond.

Resultaten

Verder worden er in de uitzending een zaak uit Oost Nederland, met een pinner in Rotterdam, getoond en zijn er mooie resultaten te melden.

Kijken dus, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.