ROTTERDAM - Een 32-jarige Rotterdammer en een 24-jarige inwoner uit Ridderkerk zijn vrijdagavond aangehouden nadat in een woning aan de Tarwestraat was geschoten.


Bij een ruzie in een woning is vrijdagavond rond 19.20 uur een 31-jarite Rotterdammer licht gewond geraakt, nadat er op hem was geschoten. Twee mannen verlieten na het incident de woning. Een 24-jarige man uit Ridderkerk is kort na het incident aangehouden. De Rotterdammer meldde zich rond 21.45 uur bij de politie en is ook aangehouden. Het slachtoffer is met lichte verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Gisteravond werd door de Forensische Opsporing sporenonderzoek verricht. Dit is onderdeel van het verdere onderzoek waarbij de politie de toedracht van dit incident onderzoekt.

Er is al met getuigen gesproken, alle informatie is welkom! Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel informatie, bel dan 0900-8844.

Tipgeldregeling
Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal 750,- euro beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt. Heeft u informatie over een vuurwapen dan kunt u bellen met het daarvoor speciale nummer: 06-33236432.