ROTTERDAM - Op dinsdagmiddag 21 september is een 34-jarige man gewond geraakt. Een 38-jarige vrouw stak hem kort daarvoor met een mes. Zowel de man als de vrouw zijn aangehouden. De toedracht wordt onderzocht en sporen worden veiliggesteld.


Vanmiddag rond 14.15 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Westersingel in Rotterdam. Agenten troffen op de plaats van het incident een 38-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aan die even daarvoor een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gestoken zou hebben. Er wordt rekening gehouden met een conflict in de relationele sfeer. De man liep verschillende sneeën op, maar is buiten levensgevaar. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van zijn wonden. Zowel de man als de vrouw zijn aangehouden om hun rol in het incident te onderzoeken.

Heeft u informatie?

De politie doet momenteel onderzoek. Om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld, zijn we op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u andere belangrijke informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.