DEN HAAG - De politie heeft op zaterdag 23 mei twee mannen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekincident op de Lamarckstraat. Het gaat om een 23-jarige man uit Dordrecht en een 29-jarige man uit Rotterdam. Bij het steekincident raakten twee personen gewond.


Omstreeks 22.40 uur kwam de melding binnen van een vechtpartij in de Lamarckstraat. Toen agenten op de locatie aankwamen zagen zij meerdere personen uiteengaan. Er zouden twee personen, een 32-jarige man uit Duitsland en een 34-jarige man uit Den Haag, gewond zijn geraakt met een scherp voorwerp.

In de omliggende straten kon de politie uiteindelijk de twee verdachten aanhouden en werden twee steekwapens aangetroffen. Een van de twee verdachten verzette zich bij zijn aanhouding. De rol van de twee aangehouden mannen wordt op dit moment onderzocht. Van de twee slachtoffers, werd een persoon naar het ziekenhuis vervoerd, het andere slachtoffer kon ter plekke worden behandeld door het ambulancepersoneel.

Bent u getuige geweest?
De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u meer informatie over dit steekincident? Mogelijk weet u meer of heeft u iets dat met dit incident te maken heeft? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Daarnaast kunt u ook onderstaand tipformulier invullen. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.