ROTTERDAM - De politie roept getuigen op zich te melden nadat woensdagavond rond 21:00 uur er twee gewonden zijn aangetroffen in het centrum van Rotterdam. Beiden hadden steekwonden, maar werden op andere locaties aangetroffen. Het is vooralsnog onduidelijk of de incidenten met elkaar te maken hebben. De politie onderzoekt een mogelijke link. Een 15-jarige Capelle aan den IJssel werd op het Stadhuisplein aangetroffen. Het andere slachtoffer, een 18-jarige Rotterdammer, werd op de Karel Doormanstraat aangetroffen. Beide mannen zijn gewond, maar buiten levensgevaar, naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft in totaal drie aanhoudingen verricht in het onderzoek.

Stadhuisplein
Op het Stadhuisplein werd een 15-jarig slachtoffer aangetroffen. Mogelijk heeft het steekincident zelf zich afgespeeld aan de Korte Lijnbaan. De politie heeft met meerdere getuigen gesproken, maar hoopt dat andere getuigen zich nog melden. De politie heeft woensdagavond een 16-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte in deze zaak. De politie doet verder onderzoek naar zijn rol.

Karel Doormanstraat
Op de Karel Doormanstraat werd een 18-jarig slachtoffer aangetroffen. Het is onduidelijk waar het steekincident , waar hij slachtoffer van is geworden, zich heeft afgespeeld. De politie heeft kort na het incident twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een 18-jarige en een 15-jarige uit Rotterdam. Hun rol wordt onderzocht.

Getuigen gezocht
Heeft u meer informatie over deze incidenten? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.