ROTTERDAM - Twee meiden van 18 jaar oud zijn beroofd door twee mannen. Zij hadden een afspraak met één van hen gemaakt in het centrum van Rotterdam en toen zij bij hem in de auto stapten bleek hij niet alleen te zijn. Wat er toen gebeurde? Kijk naar Bureau Rijnmond, donderdag rond 17.20 uur op Rijnmond TV.


Fietsendief

Daarin is ook de diefstal van een dure elektrische fiets te zien. Uiteraard een incident dat minder impactvol en heftig is dan een beroving of een overval, maar als het je eigen fiets is, wil je het toch graag opgelost zien. Daar kunt u bij helpen! De fietsendief staat goed herkenbaar op beeld.

Overval

Op 17 september werd een woning aan de Dr. De Visserstraat in Rotterdam overvallen. Een kind van 11 jaar kreeg daarbij een vuurwapen op zich gericht. Deze overvallers moeten snel van de straat. Wie herkent hen?

Pinners en steekincident

Naast bovenstaande onderwerpen worden beelden getoond van een man die geld pint na een fraudezaak in Oost Nederland en worden getuigen van een steekincident aan het Salamanderveen in Spijkenisse opgeroepen zich te melden.

Resultaten

Een overval van enkele maanden geleden is dankzij de hulp van de kijker van Bureau Rijnmond heel dicht bij een oplossing gekomen. Twee jongemannen zijn aangehouden en ook de verdachte van een babbeltruc die in Bureau Rijnmond is getoond, is opgepakt.

Kijken dus, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).