ROTTERDAM - Deze week in Bureau Rijnmond aandacht voor twee overvallen en de relschoppers van Zuid. Daarnaast zullen nog een keer de beelden worden getoond van een poging doodslag aan de Diergaardesingel in Rotterdam. Voor deze zaak was vorige week ook al aandacht in Bureau Rijnmond.

Overvallen
De overvallen vonden plaats in Schenkeldijk (’s Gravendeel) en aan de Beukelsdijk in Rotterdam. De overval in Schenkeldijk betrof een woningoverval. Er zijn helaas geen beelden van de overvallers, maar wel uitgebreide signalementen. De politie hoopt dat dit toch tot voldoende tips zal leiden, zodat het onderzoek kan worden voortgezet.

De overval op de Beukelsdijk betrof een kleine supermarkt. De overvallers bedreigden de eigenaar met grote messen. Van deze overval zijn wel beelden beschikbaar.

Rellen

Deze week opnieuw aandacht voor de zgn. avondklokrellen op Zuid. Ook deze week zullen ‘nieuwe verdachten’ worden getoond aan de kijker van Bureau Rijnmond in de hoop dat zij worden herkend.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.