ROTTERDAM - De politie heeft in de nacht van zaterdag 6 november op zondag 7 november twee verdachten aangehouden na een steekincident op de Paradijslaan. Bij het steekincident raakte een 31-jarige man gewond. De politie is dringend op zoek naar meer getuigen.


Omstreeks 12 uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een steekincident op de Paradijslaan. Eenmaal ter plaatse troffen agenten het slachtoffer aan. Het gaat om een 31-jarige man die met verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd. Er zijn twee verdachten aangehouden: een 21- jarige en 30-jarige man uit Rotterdam. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. Mogelijk heeft u een groep personen zien vluchten na het steekincident of is u iets anders opgevallen in de omgeving op dat tijdstip? Ook camerabeelden met bet betrekking tot dit incident zijn van harte welkom. Heeft u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.