ROTTERDAM - Op nieuwjaarsochtend is in een lift van een flat aan de Tandwielstraat in Rotterdam een man slachtoffer geworden van mishandeling en beroving. Eén van de verdachten had ook een mogelijk vuurwapen bij zich. Er zijn beelden van de verdachten, weet u wie deze twee jongemannen zijn?


2022 begon slecht voor het slachtoffer. Hij stapte op 1 januari rond 04.10 uur de lift in van de flat ‘Startmolen’ aan de Tandwielstraat in Rotterdam, vijf jongens stapten met hem deze lift in. Toen de lift omhoog ging, werd het slachtoffer flink mishandeld door één van hen en moest hij zijn bezittingen afstaan. Hij kon geen kant op. Een laffe daad waarbij het slachtoffer een gebroken kaak opliep.

Daarnaast is op camerabeelden te zien dat één van de jongemannen uit het groepje op de 13e verdieping een voorwerp wat lijkt op een vuurwapen op de grond liet vallen en daarna weer oppakte.

We willen graag weten wie verantwoordelijk zijn voor deze mishandeling en diefstal. Ook willen we natuurlijk ook graag weten wie de jongeman is die het mogelijke wapen op zak had. Ze staan beiden op beeld.

Herkent u een van deze twee jongemannen? Of heeft u meer informatie over deze mishandeling en diefstal of het mogelijke wapenbezit? Dan komen we graag in contact met u. U kunt dan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.