ROTTERDAM - Voor het schietincident dat plaats vond in een woning aan de Huniadijk op dinsdag 27 december, is een tweede verdachte aangehouden. Het betreft een 24-jarige Rotterdammer. De politie doet onderzoek naar zijn betrokkenheid.

Bij dit incident kwam een 25-jarige Rotterdammer om het leven. Eerder werd al een andere verdachte aangehouden. Hij zit in bewaring.

Onderzoek
Over de toedracht, wat vooraf ging aan het schietincident en wie nog meer betrokken zijn, is nog veel onduidelijk. Dezelfde avond startten agenten uitgebreid sporenonderzoek in de woning aan de Huniadijk en spraken met getuigen. Twee mogelijk betrokken auto’s zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Getuigen en beelden nog steeds welkom
Een team van twintig rechercheurs doet onderzoek naar de toedracht. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Was u getuige? Heeft u mensen zien wegrijden of wegrennen? Heeft u andere informatie? Laat het ons weten. Ook camerabeelden van een bewakingscamera, dashcam of bijvoorbeeld deurbelcamera zijn welkom, vooral uit de directe omgeving van de Huniadijk.

U kunt uw informatie delen via 0900-8844, via de gratis tiplijn 0800-6070.U kunt ook vertrouwelijk en anoniem praten met het Team Criminele Inlichtingen. Bel dan 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen.