ROTTERDAM - De politie zoekt in deze aflevering van Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie, naar getuigen en verdachten van misdrijven.

Steekincident
Een 28-jarige Poolse automobilist is op 12 februari zwaargewond geraakt bij een steekincident op de Dreef in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen.

Mishandeling
Op zaterdag 01 oktober 2022, om ongeveer 18:50 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de Korte Lijnbaan in Rotterdam. In deze zaak is al eerder een verdachte aangehouden, maar er wordt nu een nieuwe verdachte gezocht.

Explosie Rosestraat
De politie zoekt ook getuigen van de explosie aan de Rosestraat in Rotterdam die op 10 februari jl. plaatsvond. Gelukkig raakte niemand gewond, maar er werd veel schade aangericht.

Mishandeling en straatroof
Een 32-jarige vrouw uit Rotterdam werd in het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam mishandeld door een man. Ook nam hij haar telefoon mee. Er zijn beelden van de dader.

Sieraden

Bij inbraken en babbeltrucs in de omgeving van Middelharnis, zijn sieraden buitgemaakt. Die sieraden zijn bij enkele verdachten gevonden en we zoeken nu de rechtmatige eigenaren. Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.