VLAARDINGEN - Woensdagavond 25 oktober overvielen vier mannen een avondwinkel aan de Vondelstraat. Gelukkig raakte niemand gewond. Het viertal sloeg na de overval op de vlucht in de richting van het Veerplein. De politie is op zoek naar de mannen en naar getuigen die meer informatie hebben.


Tijdens de overval even na 20:30 uur, werden sigaretten buitgemaakt. Een aantal van de verdachten heeft geprobeerd te vluchten op een vermoedelijk kort ervoor gestolen scooter, maar hierbij kwamen ze ten val. Zij vluchtten te voet verder. Agenten kwamen na de melding direct ter plaatse en verrichten onderzoek in de omgeving. Daarbij is ook met politiehonden gezocht, maar de verdachten zijn niet aangetroffen.

U kunt helpen
Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u voorafgaand of na afloop van de overval iets verdachts gezien in de omgeving van de Vondelstraat of het Veerplein? Heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van (deurbel)camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.