ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, worden deze week onder andere beelden getoond van een inbraak en een overval.

Inbraak
Op vrijdag 5 november werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Marten Meesweg in Rotterdam. Er zijn meerdere spullen meegenomen daar twee mannen. Van hen worden goede beelden getoond.

Overval
De politie is op zoek naar de daders van een overval op een tankstation aan de Groene Kruisweg in Rotterdam. De overval mislukte, maar de politie wil de overvallers toch graag aanhouden.

Dodelijk steekincident
Op 12 januari werd net voor 19:00 uur aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam een 22-jarige jongen uit Rotterdam neergestoken. De jonge Rotterdammer overleed aan zijn verwondingen. Er is een aanhouding in deze zaak, maar de politie heeft toch nog een aantal vragen aan de kijkers van Bureau Rijnmond.

Kruidvat
Op 18 december is onder bedreiging van een vuurwapen een overval gepleegd op de Kruidvat aan de Hof van Portland in Rhoon. Dit is gedaan door (in ieder geval) twee personen. Wie zijn zij?

Brievenbussen
Zondag 9 januari werden brievenbussen van een flat aan de Mozartlaan Maassluis door een explosie volledig vernield. Er raakte gelukkig niemand gewond, maar de schade was enorm.

Coolsingel
De rellen op de Coolsingel, van 19 november 2021 zijn ook nog steeds in onderzoek en dat leidt keer op keer tot nieuwe beelden die kunnen worden getoond in Bureau Rijnmond. Ook deze week worden weer nieuwe beelden getoond.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.