ROTTERDAM - Donderdagmiddag is er in Bureau Rijnmond aandacht voor vier verschillende zaken, te weten een overval, een aanranding, een zgn. Phishing-zaak en het vinden van menselijke resten.

Overval

Op 24 februari werd een massagesalon aan de Schiedamseweg Beneden in Rotterdam overvallen door een man. Hij had een mes bij zich. Er zijn beelden van de overvaller en die worden getoond in Bureau Rijnmond.

Aanranding
Op 28 januari werd een dame op metrostation Blijdorp aangerand door een man. De politie zoekt de verdachte en daarbij kan de kijker van Bureau Rijnmond helpen.

Phishing
De persoonlijke gegevens van een bejaarde dame uit Doorn werden haar door middel van Phishing afhandig gemaakt. Criminelen vroegen daarna een pinpas aan op naam van het slachtoffer en deden daar aankopen mee voor meer dan 18.000. Er zijn hele goede beelden van een vrouwelijke verdachte.

Menselijke resten
Naar aanleiding van allerlei berichtgeving op sociale media over het aantreffen van menselijke lichaamsdelen en kleding door een visser op de Noordzee, zijn al verschillende tips binnengekomen. De politie is echter nog steeds op zoek naar informatie.

Kijk op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.