ROTTERDAM - Dinsdag 22 juni is een 23-jarige man uit Diemen aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een reeks schietincidenten en een explosie begin mei in Rotterdam-West en Rotterdam-Oost.


De afgelopen tijd is het onderzoek volop verder gegaan. De drie verdachten die al eerder zijn aangehouden zitten allemaal nog vast. Zij zijn gehoord en hun verklaringen worden onderzocht, daarnaast kijkt het onderzoeksteam ook naar tips die binnenkomen van getuigen en beschikbare camerabeelden. Uit al dit onderzoek kwam de 23-jarige man die dinsdagochtend is aangehouden naar voren.

Met de aanhouding van een vierde verdachte is het onderzoek een stap verder, maar nog niet afgerond. Heeft u informatie over de achtergronden van deze beschietingen en explosie, neem dan alstublieft contact op met de politie. Help ons dit geweld te stoppen. U kunt ook vertrouwelijk uw informatie delen met het Team Criminele Inlichtingen; 079 - 345 89 99. U kunt ook bellen met 0900-8844 of uw informatie achter laten op deze site. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.