SPIJKENISSE - Dinsdag is een 17-jarige jongen uit Spijkenisse aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op 19 mei op de Lenteakker in Spijkenisse. Tijdens een zoeking in zijn woning werd een vuurwapen aangetroffen. Hij wordt vrijdag 31 mei voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Bij het incident raakte niemand gewond, de verdachten sloegen op de vlucht. Vorige week werden ook drie verdachten aangehouden, zij zitten nog vast. De politie zet het onderzoek voort.

Politie houdt drie verdachten aan na schietincident in Spijkenisse

De politie heeft dinsdagmiddag 21 mei drie verdachten in hun woning aangehouden na een schietincident aan de Lenteakker op zaterdag 19 mei. Dinsdagmiddag 21 mei heeft de politie drie verdachten aangehouden in hun woning na een schietincident die op zaterdag 19 mei plaatsvond aan de Lenteakker in Spijkenisse. Gelukkig raakte niemand hierbij gewonden, de verdachten sloegen op de vlucht. De politie stelde meteen een onderzoek in waarbij er meerdere getuigen werden gesproken en camerabeelden werden uitgekeken.

Aanhoudingen

Door het grondige onderzoek konden er al snel drie verdachten worden opgespoord. Zij zijn aangehouden in hun woningen. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Spijkenisse en een 17-jarige en 18-jarige jongen uit Hoogvliet. Desalniettemin is de politie op zoek naar meer getuigen die meer weten over het incident. Meerdere aanhoudingen worden namelijk niet uitgesloten. Heeft u informatie dat ons onderzoek verder kan helpen? Geef het dan door via de onderstaande opties.