ROTTERDAM - Bureau Rijnmond besteedt morgen aandacht aan een mishandeling, diefstallen, een overval, een woninginbraak en een schietincident.

Op 11 juni jl werden twee mannen ernstig mishandeld op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. Twee mannen op een scooter worden voor deze mishandeling gezocht. Net als twee mannen die betrokken waren bij een schietincident op de Poolvosweg in Capelle aan den IJssel. Daar vielen geen gewonden, maar dat mag een wonder heten. In beide gevallen zijn beelden die worden getoond in Bureau Rijnmond.

Een casino in Ouddorp is overvallen door drie mannen. Ook van hen zijn beelden en de politie wil graag van de kijker van Bureau Rijnmond weten wie het zijn.

Naast bovengemelde zaken worden beelden getoond van een diefstal bij een juwelier in het Rotterdamse Alexandrium, een inbraak in de Loofdakstraat in Rotterdam en een diefstal van een telefoon in Capelle aan den IJssel.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.