VLAARDINGEN - In het onderzoek naar een schietincident op zondag 7 januari in een woning aan de Geert Grootelaan in Vlaardingen is dinsdag 6 februari een vijfde verdachte aangehouden. Het 29-jarige slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis.


De verdachte kwam naar voren in het onderzoek en meldde zich afgelopen dinsdag bij een politiebureau. De 28-jarige Rotterdammer is aangehouden en op 9 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat hij in ieder geval 14 dagen vast blijft zitten.

Eerdere aanhoudingen
Zondag 7 januari hielden agenten al drie verdachten aan. Uit onderzoek bleek dat de woning tegenover de woning van het slachtoffer betrokkenheid leek te hebben bij de schietpartij. Daar werd tijdens een doorzoeking onder andere een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De drie aangehouden verdachten worden in verband gebracht met deze verdovende middelen. De drie zitten nog altijd vast. Na onderzoek en een nauwe samenwerking met de Franse politie werd donderdag 11 januari ook een 17-jarige verdachte aangehouden in Frankrijk. Hij zit inmiddels vast in Nederland.

Heeft u informatie?
Met alle aanhoudingen is het onderzoek nog niet afgerond. Heeft u informatie over dit incident of heeft u camerabeelden uit de omgeving? Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden.

Zie ook het gezochtbericht hier.