ROTTERDAM - Op 17 augustus hield de politie een 32-jarige Rotterdamse vrouw aan. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige Rotterdammer. Hij kwam op 11 juli door een schietincident om het leven op de Ruilstraat in Rotterdam West. De rol van de verdachte wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.

Op zondag 11 juli kreeg de politie rond 12.45 uur een melding van een schietincident in een woning op de Ruilstraat in Rotterdam West. Reanimatie mocht niet meer baten, het 36-jarige slachtoffer overleed ter plekke. Er werd direct een groot onderzoek gestart waarbij 20 rechercheurs op de zaak werden gezet. Er werd buurtonderzoek gedaan, camerabeelden werden uitgekeken en er werd gesproken met getuigen. Dit onderzoek leidde naar de 32-jarige vrouw. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige bewoner. Wat haar exacte rol is, wordt op dit moment verder onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Tips of informatie?
De politie gaat verder met het onderzoek en kan daarbij nog steeds de hulp van getuigen of mensen die meer informatie hebben, goed gebruiken. Weet u iets of heeft u iets gezien op of rond zondag 11 juli, dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan via het tipformulier of door te bellen met de gratis opsporingstiplijn op het nummer 0800-6070. Anoniem informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of via Team Criminele Inlichten (TCI). Het TCI mag en kan de identiteit van haar bronnen afschermen. Voor uw veiligheid, zijn uw personalia enkel bekend binnen het TCI. Uw personalia worden niet gedeeld met anderen binnen en buiten de politie. U kunt het TCI bereiken op 088-6617734.