ROTTERDAM - Het was rond 20.30 uur toen er woensdag twee gewapende mannen het restaurant binnenkwamen. Ze bedreigden het personeel en vertrokken uiteindelijk zonder buit. Wie zijn zij?

Woensdagavond was het personeel van het restaurant hard aan het werk toen de twee overvallers via de achteringang aan de Aelbrechtskade binnenkwamen. Ze liepen naar het kantoor en eisten dat een medewerker de kluis openmaakte. Het personeel werd daarbij onder schot gehouden. Toen het niet lukte om de kluis open te krijgen, werden ze driftig en sloegen ze erop met het wapen. De mannen verlieten uiteindelijk lopend de zaak zonder buit. In welke richting ze gingen, is onbekend. We weten wel dat ze beiden donkere kleding droegen, slank zijn en lang en een bivakmuts ophadden. Ook hadden ze allebei een vuurwapen bij zich.

Het personeel bleef gelukkig ongedeerd, maar is erg geschrokken. De politie is meteen een onderzoek gestart en roept getuigen op die iets hebben gezien gisteravond. Heb je informatie, bel dan naar 0900-8844 of naar 0800-7000 als je liever anoniem blijft. Informatie doorgeven kan ook heel gemakkelijk via het bijgaande tipformulier.