ROTTERDAM - Zaterdag 15 mei 2021 rond 14:28 uur vond er op klaarlichte dag een schietpartij plaats op de loopbrug tussen het Ikazia ziekenhuis en het winkelcentrum Zuidplein. Wie heeft er informatie over de drie verdachten?


Het was die middag druk met (winkelend) publiek op -en rondom de loopbrug en het winkelcentrum. Hierdoor ontstond er tijdens de schietpartij veel paniek onder het aanwezige publiek. Bij de schietpartij raakte één omstander licht gewond door de rondvliegende kogels. Gelukkig raakte er verder niemand gewond.

Het onderzoek naar de schietpartij is nog in volle gang en camerabeelden van diverse camera’s in de directe omgeving van de schietpartij worden nog bekeken. Bij deze schietpartij waren in ieder geval drie personen betrokken, van wie er één een opvallende bontkraag op zijn jas had. Getuigen zagen dat er na de schietpartij een donkerkleurige scooter de Motorstraat in reed. Dit betrof een scooter met een windscherm en een opvallend zilverkleurige omlijsting.

Heeft u informatie?
Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven. Ook kunt u heel makkelijk het onderstaande tipformulier invullen.