ROTTERDAM - Dinsdag 04-01-2022 om 12:55 uur proberen twee mannen een 19-jarige man uit Rotterdam te beroven van zijn mobiele telefoon naar aanleiding van een gemaakte Marktplaats verkoopafspraak. Hierbij werd het slachtoffer in zijn arm gestoken en op zijn hoofd geslagen met een (groot model) mes omdat hij zijn telefoon niet af wilde geven.


Het slachtoffer werd door getuigen bevrijd en het mes werd afgepakt van één van de verdachten. Beide verdachten rennen weg: allebei een andere route. Het slachtoffer is behandeld aan zijn verwondingen en een dag later ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is erg ontdaan over wat hem is overkomen.

Eén van de verdachten, een 19-jarige Rotterdammer, is na onderzoek aangehouden. De tweede verdachte zoeken we nog. Hij staat op beeld.

  • Wie herkent de man?
  • De politie vermoedt dat de verdachte(n) in de dagen voor 4 januari 2022 soortgelijke berovingen hebben gepleegd. Heeft u informatie over deze beroving, of is u dit overkomen zonder dat u daarvan melding heeft gemaakt dan komt de politie graag met u in contact.