ROTTERDAM - Op de kruising van de Dordtselaan met de Marentakstraat zit een eethuis. Voor de deur chillen de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus 2019 een aantal mannen. Twee mannen krijgen onenigheid waarbij de ene man de andere in zijn arm steekt. De dader staat op beeld. Op beelden voor het steken, zien we de man een bijzonder dansje doen. Misschien dat iemand hem herkent aan de hand van zijn moves?


Op de hoek van de Dordstelaan/ Maretakstraat is een eethuis gevestigd. Het is een komen en gaan van klanten. Buiten staat een auto geparkeerd. Om de auto 'hangt' een aantal mannen. Eén man, de latere dader, maakt een bijzonder dansje. Maar even later richting zijn 'moves' zich richting de andere mannen. Hij maakt armbewegingen tegen meerdere mannen. Dan komt vanaf de Dordtselaan het latere slachtoffer aanlopen. De verdachte krijgt een woordenwisseling met het slachtoffer. Even later steekt de verdacht het slachtoffer in zijn arm.

De politie is op zoek naar de dader en hoopt dat mensen hem herkennen. Hij draagt een opvallende jas en doet, zoals eerder gezegd, een opvallend dansje. Als u op basis van de beelden een idee heeft wie dit zou kunnen zijn of u heeft meer informatie over het steekincident, neem dan alstublieft contact op met de gratis opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever anoniem melden, dan kunt u terecht bij M. via 0800-7000 of op www.meldmisdaadanoniem.nl.