ROTTERDAM - Op woensdagavond 21 juli heeft een man geprobeerd de BP aan de Vaanweg in Rotterdam te overvallen. De overval mislukt en de man vlucht. De politie is op zoek naar deze man. Weet u wie hij is?


De man liep de bewuste avond rond 21:45 uur het tankstation op de Vaanweg binnen. Als hij voor de kassa staat, vraagt hij aan de medewerker, onder bedreiging van een mes, of ze deur naar de beveiligde ruimte kan openen. Dit weigert zij. De man dringt nogmaals aan en zegt dat hij geld en sigaretten wil hebben. De vrouw laat zich niet van de wijs brengen en de man gaat ervandoor.

We hebben duidelijke beelden van de verdachte. Op camerabeelden is te zien dat de man tijdens de poging overval in het tankstation een zwart vest met witte strepen van Adidas draagt en een zwarte muts, bril en een mondkapje op heeft. Zodra hij het tankstation uit is, wordt hij opnieuw opgenomen door camerabeelden- dit keer zonder muts, bril en mondkapje.

Hij is weggelopen in de richting van de Jan Ligthartstraat / Montessorieweg.

Herkent u deze man of heeft u op 21 juli iets gezien wat u opviel? Dan komt de politie graag in contact met u. Bel de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.