ROTTERDAM - Het was donderdagmiddag 17.00 uur toen een man dreigend met een mes de drogist binnenkwam en de medewerker om geld vroeg. Met de buit vluchtte hij de Hoogstraat op. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.


Blauw trainingspak met groen en witte strepen
Het was een jongen van rond de 20 jaar, licht getint met een blauw trainingspak met kleuren en een mondkapje op, die de drogist overviel. Ook had hij een zwart tasje bij zich. Hij eiste onder bedreiging van een mes geld van het personeel. Toen hij dat kreeg, rende hij weg richting de Hoogstraat. Er raakte niemand gewond, maar de schrik zat er goed in. De politie was er snel en kamde de buurt uit. Ook de politiehelikopter zocht mee. Helaas zonder succes. De politie onderzoekt de zaak, bekijkt camerabeelden en vraagt getuigen zich te melden.

Informatie?
Heeft u iets gezien of gefilmd of heeft u andere waardevolle informatie en heeft u de politie nog niet gesproken? Bel dan 0900-8844 of vul gemakkelijk onderstaand tipformulier in. Ook anoniem kunt u informatie doorgeven, via 0800-7000.