ROTTERDAM - Op zondag 21 februari rond 13.15 uur werd een eetgelegenheid aan de Putsebocht in Rotterdam overvallen. De schrik zit er goed in bij de medewerker die op dat moment aanwezig was. Toch wist de medewerker om op de alarmknop te drukken. Daarop vluchtte de overvaller de zaak uit zonder buit. De politie zoekt getuigen en meer informatie.

De overvaller eiste op die zondagmiddag geld onder bedreiging van een mes. Toen de medewerker de alarmknop indrukte, vluchtte de overvaller de zaak uit, zonder buit dus. Hij rende richting de Resedastraat en daarna over de Putsebocht in de richting van het Ericaplein in Rotterdam.

Signalement

Camerabeelden worden op dit moment uitgekeken. Het signalement van de verdachte is een man tussen de 20-25 jaar en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft zwart, opgeschoren, half lang haar. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte trainingsbroek.

Tips of meer informatie?
We komen heel graag in contact met getuigen. Dus heeft u iets gezien of weet u meer? Bel dan naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier gebruiken.