ROTTERDAM - Op vrijdag 18 februari raasde storm Eunice over ons land. Toch weerhield de storm twee mannen er niet van om een sigarenboer aan de Molenvliet in Rotterdam te overvallen onder bedreiging van een vuurwapen. Heeft u iets gezien of gehoord over deze overval?


Rond 20.00 uur ’s avonds stapten de twee overvallers de winkel binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten ze sigaretten. De twee overvallers zetten hun woorden kracht bij door de winkelmedewerkster een klap te geven, ze raakte daarbij gewond. Met de buit renden de overvallers de winkel uit richting de Smeetlandsedijk. De schrik zat er goed in bij de winkelmedewerkster! We willen graag weten wie de twee mannen zijn die hier verantwoordelijk voor zijn.

We weten dat beide overvallers zwart gekleed waren, beiden een bivakmuts droegen en rond de 1.80 meter lang waren. Helaas hebben we geen beelden van hen, maar hopelijk heeft u op of na die avond iets gehoord of gezien van deze overval. Dan komen we graag in contact met u. U kunt dan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.