ROTTERDAM - Wie herkent de man die pinde met de betaalpas van Daniel Dutina. Dutina werd op 13 juni in zijn woning gevonden. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Zijn bankpas was verdwenen. Drie dagen later pinde een man met een opvallend uiterlijk met de pas van het slachtoffer. Wie herkent hem?

De politie hielt op dinsdag 28 juni al een 42-jarige Rotterdammer aan die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Daniël Dutina.Daniël Dutina werd in de ochtend van maandag 13 juni gevonden in zijn woning aan de Zaagmolenstraat in Rotterdam. Hij bleek door geweld te zijn overleden.

Dutina werd in de nacht van zondag op maandag nog gezien op beelden van bewakingscamera’s maar wat er daarna gebeurd is, is nog onduidelijk. Een grootschalig opsporingsonderzoek leidde de recherche naar de nu aangehouden verdachte. Welke rol hij heeft gespeeld bij de dood van Daniël Dutina wordt onderzocht. Mogelijk kan de man die de pinpas van het slachtoffer in bezit had meer vertellen over wat er die nacht gebeurd is. Klik voor bewegende beelden hier.

De 43-jarige verdachte zit nog steeds in bewaring.