ROTTERDAM - Een eigenaar van een snoepwinkel kreeg zondagavond omstreeks zes uur de schrik van haar leven toen een man met een vuurwapen voor haar stond. De verdachte ging ervan door met een buit van 70 euro. We zijn op zoek naar getuigen die meer weten over de verdachte of het incident zelf.

Een 25-jarige Rotterdammer wist niet wat haar overkwam toen een man de winkel aan de Noordmolenstraat binnenstapte en vervolgens een vuurwapen op haar richtte. Hij ging er uiteindelijk vandoor met een buit van 70 euro. Het slachtoffer bleef ongedeerd, maar verward achter.

Signalement
We zijn op zoek naar een donker getinte man die tussen de 40 en 50 jaar oud is en ongeveer 1 meter 70 lang is. De man droeg een zwarte jas en een zwarte broek.Heeft u meer info van de dader voor ons? Of weet u meer over het incident zelf?

Heeft u tips of camerabeelden die ons verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips melden kan ook via onderstaand tipformulier of via de site van Meld Misdaad Anoniem.