ROTTERDAM - In de nacht van zaterdag 9 januari op zondag 10 januari kreeg een medewerker van een tankstation de schrik van zijn leven. Rond 1 uur in de nacht werd hij overvallen door drie personen. Daarbij is het slachtoffer bedreigd met een vuurwapen.

Het is vijf voor een in de nacht als de medewerker van het tankstation vanuit zijn ooghoek drie mensen op zich af ziet komen rennen. De personen hebben alle drie een bivakmuts op en dragen donkere kleding. Een van de verdachte loopt naar de deur van de balie, die van glas is. Vervolgens slaat hij met een voorwerp tegen de deur aan om het te openen. Dat lukt hem niet.

Een andere verdachte richt een vuurwapen op de medewerker en beveelt hem op om de deur te openen. Uiteindelijk besluiten ze allerdrie toch eieren voor hun geld te kiezen en verlaten de winkel. Los van wat waren in de winkel, hebben de verdachten verder geen buit gemaakt. Het slachtoffer is niet gewond geraakt maar wel enorm geschrokken. Dit tankstation is vaak overvallen. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de overvallen.

Getuigen gezocht
De politie is druk bezig met het onderzoek. Alle informatie en tips over deze zaak zijn welkom. Ook camerabeelden ontvangt de politie graag. Heeft u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.