ROTTERDAM- In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 mei werd de Potgieterstraat in Rotterdam-West opgeschrikt door knallen. Er bleek niemand gewond, maar er werden wel degelijk sporen gevonden dat er was geschoten. Getuigen zagen een auto snel wegrijden in de richting van de Tjalklaan. We onderzoeken het incident.


Even voor 02.30 uur belden verschillende buurtbewoners dat zij mogelijk schoten hadden gehoord. Agenten gingen er direct op af en vonden in de Potgieterstraat sporen van een schietincident. Er werd direct gezocht in de omgeving, maar dat leidde nog niet tot aanhoudingen. De sporen zijn veilig gesteld voor nader onderzoek. Uit gesprekken met getuigen komt naar voren dat een auto direct na de knallen snel zou zijn weggereden, Spangen uit, in de richting van de Tjalklaan. We hopen met meer getuigen in gesprek te komen die de auto mogelijk gezien hebben of op camera hebben vastgelegd, of andere informatie hebben die kan helpen bij het herleiden van de dader(s).

Bel daarvoor met 0900-8844, anoniem 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier. daar kunt u ook eventueel beeldmateriaal uploaden. Wilt u informatie over een ernstig misdrijf vertrouwelijk melden? Neem dan contact op met Team Criminele Inlichtingen.